Enginyeria i disseny de maquinària Claus en mà

La nostra enginyeria es dedica a proporcionar una experiència de projectes claus en mà completament integral.

Des del concepte inicial, passant pel disseny, programació, construcció, tests i nalització del projecte, ens impliquem a cada pas, assegurant-nos que cada solució personalitzada no només compleixi, sinó que superi les expectatives dels nostres clients.

La nostra visió innovadora i l’experiència adquirida en projectes d’alta complexitat tècnica són el motor que impulsa la creació de valor i l’excel·lència en la realització de cada projecte integral.

01

Project Management

Transformem la visió dels nostres clients en realitat amb serveis de disseny elèctric a mesura: solucions innovadores i segures que impulsen l’eficiència energètica i la productivitat, superant els estàndards de la indústria.

02

Disseny Elèctric i Mecànic

En nuestros proyectos llaves en mano, integramos diseños
eléctricos y mecánicos que cumplen con las especificaciones
técnicas más estrictas, garantizando soluciones robustas y eficientes desde la conceptualización hasta la implementación final.

03

Fabricació / Construcció

Durant la fase de construcció, els nostres dissenys es
converteixen en maquinària industrial mitjançant processos de
fabricació avançats, assegurant una correspondència exacta
amb les especificacions del projecte.

04

Domotizació Industrial

Oferim serveis de domotització industrial, integrant sistemes automatitzats per a una gestió intel·ligent dels entorns de producció, optimitzant el control dels processos, l’eficiència energètica i la seguretat a l’espai industrial.

05

Smart Buildings

Dissenyem i implementem solucions de domotització avançades, amb lògica basada en AI (intel·ligència artificial), integrant sistemes de control d’edicis per a una gestió eficient de la climatització, la il·luminació i la seguretat, optimitzant la interacció amb l’usuari i la sostenibilitat energètica.

Bringing your Projects to Life

Parlem del seu projecte?

Ara pot ser el millor moment