Bringing your projects to life

Som una enginyeria líder especialitzada en el disseny i la gestió integral de projectes d’automatització i robòtica, enfocats a la creació de maquinària industrial a mida.

A través dels nostres projectes claus en mà, garantim un suport integral i una implementació eficient, adaptada a les necessitats específiques de cada client en el camí cap a la modernització i l’optimització dels seus processos industrials.”

El nostre objectiu és proporcionar solucions altament personalitzades, fusionant tecnologia d’avantguarda amb una eficiència operativa òptima. Ens destaquem com a partners especialitzats, aportant els nostres expertis al camp de l’automatització i la robòtica per enfortir la competitivitat de les empreses en el marc de la Indústria 4.0.

F2R va néixer amb la idea d’automatitzar i robotitzar.

El nostre enfocament se centra en la creació de maquinària industrial personalitzada, adaptada a les necessitats específiques dels nostres clients. Amb un compromís cap a la innovació i l’eficiència, l’empresa destaca per la seva capacitat per desenvolupar solucions avançades que milloren els processos industrials mitjançant la implementació de tecnologies automatitzades i robòtiques.

L’experiència i l’especialització en aquest camp ens posicionen com un referent a la indústria, oferint serveis integrals que abasten des de la concepció i el disseny fins a la implementació i gestió efectiva de projectes, garantint així un rendiment òptim i solucions a mida per als nostres clients.

Fernando Ferrer

Fundador i CEO F2R Engineering

.

Fernando Ferrer es
distingeix per la seva visió estratègica i el seu profund coneixement tècnic al camp. Com a líder, demostra un compromís apassionat per la innovació i l’eficiència a la indústria, cosa que ha contribuït a l’èxit continu de l’empresa. La seva capacitat per anticipar les tendències del mercat i aplicar solucions avançades ha estat clau per posicionar l’empresa com a líder del sector.

Toni Singla

Enginyer Automatització

Marc Nieto

Responsable Robòtica

Xavier Alsina

Enginyer Automatització

Gerard Sallent

Enginyer Automatització

Eduard García

Enginyer Automatització

Martí Puig

Enginyer Automatització

Aleix Soto

Enginyer Automatització

Parlem del seu projecte?

Ara pot ser el millor moment